Praktični saveti: Deset osnovnih pravila kvalitetne internet prezentacije
izrada web sajtova - telefon +381 (0)63-700-42-40
blue city media linkedin blue city media facebook


Šta mi radimo?

Izrada Small Business Web Sajtova


Želite li da posedujete web sajt koji će poboljšati vaše poslovanje?

napravite web sajt
 • Naši sajtovi su dizajnirani
  da donose rezultate;
 • Sarađujemo sa klijentima koji očekuju efektivno rešenje;
 • Investirajte i povećajte profit.

Izrada web sajta može da izgleda kao nepotreban trošak pogotovo ako niste napredan internet korisnik. Nedavno istraživanje je pokazalo da oko 70% stanovništva u Srbiji ima pristup internetu, tako da morate priznati da je to velika poslovna prilika. Čak i ako vaš web sajt ne navodi ništa više od adrese vaše firme, radnog vremena i opisa vašeg biznisa, održavanje prisustva na internetu vam može dati veliku prednost nad vašom tehnofobičnom konkurencijom.


izrada web sajtova

Gde većina greši prilikom izrade web sajta ?


Da biste imali uspešan sajt prvo morate razumeti nekoliko osnovnih stvari o vašoj ciljnoj grupi i prodajnoj strategiji. Ko je vaš potencijalni web sajt posetilac? Ko je i ko nije vaš idealan kupac? Da li želite kratkoročne ili dugoročne efekte?

Odgovori na ova i mnoga druga pitanja će u velikoj meri uticati na dizajn, sadržaj i strukturu vašeg web sajta. Ova pitanja se retko postavljaju i donose se pogrešni zaključci koji proizlaze iz nepotpunih informacija ili oslanjanja na pretpostavke. Evo par razloga zašto neki web sajtovi ne uspevaju da ostvare svoje ciljeve.

Nedostatak poverenja


Prvi utisak je jako važan. Ukoliko vaša prezentacija nije dovoljno dopadljiva i pregledna u 90% slučajeva potencijalni klijent će se odlučiti za poslovanje sa vašom konkurencijom.

Znači, prva stvar je da ulepšate svoj sajt. Čist i profesionalan dizajn, kvalitetne i originalne fotografije, brza dostupnost svim informacijama koje klijent očekuje da vidi na vašem sajtu je prvi korak ka ostavljanju dobrog utiska na potencijalne klijente. Zapamtite, vaš sajt prezentuje vašu kompaniju!

Slanje pogrešne poruke kupcima


U svakom trenutku svakom kupcu morate reći upravo ono što želi da čuje. Zato je veoma važno, pre nego što započnete sa izradom sajta, dobro razmisliti koje su to ciljne grupe koje želimo da privučemo jer naprosto nije isto da li su vaši potencijalni klijenti majke sa decom, poslovni ljudi, tinejdžeri ili penzioneri. Ovo je presudna stvar za dizajn vašeg sajta.

Nedostaci prilikom izrade web sajta


U današnje vreme veoma mnogo ljudi se bavi izradom web sajtova. Isto tako postoji mnogo njih koji će vam reći da mogu da vam kreiraju sajt za jako kratko vreme i za jako malo novca. Zapitajte se da li je to moguće?

Budite sigurni da se loše kreiran imidž teško popravlja!

Kontaktirajte nas danas da zaustavimo gubitak vašeg poslovanja na internetu.

Zašto je potrebno da imate kvalitetan web sajt?


 • Ukoliko posedujete kvalitetan web sajt on će postati najbolje sredstvo za promovisanje vašeg biznisa.
 • Bilo da je tri sata ujutru ili Božić, vaša prezentacija je konstantno prisutna. Ako odlučite da vodite internet prodavnicu to znači da će vaši kupci moći da odluče kada žele nešto da kupe bez obzira na vaše radno vreme.
 • Dobro osmišljen sajt će učiniti da vaš posao deluje profesionalno.
  U stvari, dobro osmišljen, kvalitetan web sajt će navesti kupce da pomisle da je vaš posao ozbiljniji nego što zapravo jeste, a samim tim to vam daje mnogo više manevarskog prostora i ozbiljnu prednost u odnosu na konkurenciju.
 • Povoljnije je investirati u web sajt nego iznajmiti poslovni prostor.
 • Dvosmerna komunikacija sa vašim klijentima je veoma značajna. Internet vam omogućava da uđete u komunikaciju sa klijentima. Koristite istraživanja, upitnike i povratne obrasce na vašem sajtu kako biste saznali koja su njihova očekivanja.

izrada web sajtova - jquery blank css3 blank izrada web sajtova - php blank html5 blank mysql blank linux blank ajax blank java script blank w3c

BRZA I PROFESIONALNA IZRADA WEB SAJTOVA, UNIKATAN WEB DIZAJN. UNAPREDITE SVOJE POSLOVANJE.

Poboljšajte poslovne rezultate!