Praktični saveti: Deset osnovnih pravila kvalitetne internet prezentacije
izrada web sajtova - telefon +381 (0)63-700-42-40
blue city media linkedin blue city media facebook


Šta mi radimo?

Korporativno Brendiranje


Mnogi će se složiti da pojam "brand" datira iz perioda praistorije i crteža u pećinama, tj. drevnog Egipta i hijeroglifa. Sama reč "brand" potiče iz rečnika drevnih plemena i ima značenje "žig".

Brend je ime, logo, dizajn, simbol, ili neka druga karakteristika koja identifikuje i diferencira dobra ili usluge i stvara različite emotivne i tradicionalne asocijacije, verovanja i očekivanja korisnika tj. potrošača.

korporativno brendiranje

Brend predstavlja sve ono na šta potrošač prvo pomisli kada čuje ime neke kompanije, tj. brenda proizvoda ili usluge. Simboličnost brenda je kroz svoju dugovekovnu tranziciju evoluirala od ponuđača koji govori "Оvo je moje ..." do korisnika koji govori "Оvo sam ja ...".

Danas se svakodnevno radi na povećanju svesti o postojanju brenda i na građenju imidža. Imidž ne predstavlja ništa drugo nego percepciju potrošača - način na koji potrošači doživljavaju vaš brend, a to je upravo rezultat korporativnog brendiranja.

korporativno brendiranje

Mi smo tu da vam pomognemo pri strateškom planiranju poslovanja.


izrada web sajtova - jquery blank css3 blank izrada web sajtova - php blank html5 blank mysql blank linux blank ajax blank java script blank w3c

BRZA I PROFESIONALNA IZRADA WEB SAJTOVA, UNIKATAN WEB DIZAJN. UNAPREDITE SVOJE POSLOVANJE.

Poboljšajte poslovne rezultate!