Praktični saveti: Deset osnovnih pravila kvalitetne internet prezentacije
izrada web sajtova - telefon +381 (0)63-700-42-40
blue city media linkedin blue city media facebook


Šta mi radimo?

Optimizacija Sajta


Optimizacija sajta za pretraživače (SEO) je veoma važna ukoliko želite da vaš sajt bude posećen na internetu.

Svaki put kada internet korisnik unese upit za pretragu u pretaživač (google, yahoo, bing) i pritisne taster "Enter" dobiće spisak sajtova koji sadrže termin koji je uneo.

Korisnici obično imaju tendenciju da posete sajtove koji su na vrhu ove liste, na prvoj, drugoj ili trećoj Google stranici.

Ako ste se ikada zapitali zašto su neki sajtovi bolje rangirani u odnosu na druge, znajte da je reč o moćnoj tehnici internet marketinga koja se naziva SEO, odnosno Search Engine Optimization.

Optimizacija sajta

SEO je tehnika koja pomaže pretraživačima da pronađu vaš sajt među milionima drugih sajtova kao odgovor na upit u pretrazi.

Da bi vaš sajt bio na prvoj ili drugoj stranici google pretrage morate primeniti čitav niz SEO tehnika. Optimizacija sajta je proces koji traje.

Profesionalna SEO postavka podrazumeva prilagođavanje dizajna, organizaciju navigacije na sajtu, kao i ON-PAGE i OFF-page optimizaciju.

Odabir idealnih ključnih reči za vašu delatnost i kreiranje merodavnog sadržaja predstavljaju osnovu kvalitetne optimizacije.

Optimizacija sajta - seo

Budite lako dostupni potencijalnim klijentima!


izrada web sajtova - jquery blank css3 blank izrada web sajtova - php blank html5 blank mysql blank linux blank ajax blank java script blank w3c

BRZA I PROFESIONALNA IZRADA WEB SAJTOVA, UNIKATAN WEB DIZAJN. UNAPREDITE SVOJE POSLOVANJE.

Poboljšajte poslovne rezultate!