izrada web sajtova - telefon +381 (0)63-700-42-40
blue city media linkedin blue city media facebook


Šta mi radimo?

Naslovna -> Praktični saveti -> Brendiranje, sadrzaj web prezentacije i izrada sajtova

Brendiranje, sadrzaj web prezentacije i izrada sajtova


Izrada sajtova

Celokupnu marketing strategiju mozemo primeniti i na on-line marketing, a tu prevashodno kljucnu ulogu igra kvalitetna izrada web sajtova.

Ne smemo, svako, zanemariti web dizajn , cist kod, namenski kreiran sajt, profesionalnu optimizaciju sajta, ali ni sam sadrzaj web prezentacije.

Pored kvalitetne izrade sajta, potrebno je ponekad profesionalcu prepustiti da se pozabavi samim sadrzajem vase prezentacije, a to su prevashodno marketing strucnjaci koji se angazuju u zavisnosti od vase ciljne grupe.

Jedna od najvrednijih stvari koju jedna kompanija može i mora da izgradi da bi opstala na trzistu jeste brend, odnosno vrednost datog brenda na tržištu.

Vrednost brenda se odnosi na marketinške efekte i ishode koji se mogu pripisati proizvodu -brendu u poređenju sa proizvodom koji nema izgrađen brend. U korenu ovih efekata marketinga je svest potrošača.

Vrednost brenda na tržištu značajno utiče na bonitet jedne kompanije na taj način što povećava njenu prepoznatljivost na tržištu, povećava prihode koje data kompanija ostvaruje putem većeg udela na samom tržištu, smanjuje troškove i rizik ulaska sa novim proizvodima na postojeće ili pak ulazka kompanije na novo tržište, uvećava konkurentsku moć i prednost.

Istraživanje vrednosti brenda je sve popularnije i kako su marketinški stručnjaci zaključili, brend je jedan on najvrednijih osnovnih sredstava kompanije (neopipljiva akvtiva) od koga u najvećoj meri zavisi profit.

Novi trend u kompanijama je evaluacija vrednosti brenda i njeno objavljivanje u finansijskim izveštajima.


Iskreno se nadamo da ce jednoga dana taj trend nastupiti i na nasim prostorima, zato je vreme da sto pre narucite kvalitetan web sajt.


Profesionalna izrada web sajtova i više od toga,

Naslovna -> Praktični saveti -> Brendiranje, sadrzaj web prezentacije i izrada sajtova


izrada web sajtova - jquery blank css3 blank izrada web sajtova - php blank html5 blank mysql blank linux blank ajax blank java script blank w3c

BRZA I PROFESIONALNA IZRADA WEB SAJTOVA, UNIKATAN WEB DIZAJN. UNAPREDITE SVOJE POSLOVANJE.

Poboljšajte poslovne rezultate!